Κάλεσμα υποστήριξης από το Φεστιβάλ των κοινών

Κάλεσμα υποστήριξης από το Φεστιβάλ των κοινών

Το Φεστιβάλ των Κοινών (CommonsFest), που θα πραγματοποιηθεί 9 – 11 Μαΐου στο Ηράκλειο, αποτελεί μια πρωτοβουλία για την προώθηση της ελεύθερης γνώσης και της ομότιμης συνεργασίας για τη δημιουργία και τη διαχείριση των κοινών. Μια φιλοσοφία που έχει διαδοθεί πολύ μέσα από τις κοινότητες του ελεύθερου λογισμικού και επεκτείνεται σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας, όπως στις τέχνες, στην διακυβέρνηση, στις κατασκευές μηχανημάτων, εργαλείων και άλλων αγαθών. Μέσα από μία έκθεση, ομιλίες, προβολές και εργαστήρια, σκοπός του φεστιβάλ είναι να προβληθούν στο κοινό τα επιτεύγματα αυτής της φιλοσοφίας και να γίνει αφορμή για περαιτέρω υιοθέτησή της.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ (υπό διαμόρφωση)

Η συμμετοχή μας
Συμμετέχουμε και φέτος στο φεστιβάλ με παρουσίαση του εγχειρήματος της Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας στο Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε επόμενο email.

Crowdfunding – Χρηματοδότηση από το κοινό
To φεστιβάλ των κοινών προσπαθεί να κρατήσει τις οικονομικές απαιτήσεις στο ελάχιστο. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ακόμα ανάγκες που δεν μποροεί να καλύψει χωρίς χρήματα. Για το λόγο αυτό, εδώ και μερικές μέρες έχει ανοίξει μία καμπάνια ενίσχυσης, με σκοπό να καλύψει τα παρακάτω:

  • εισιτήρια για κάποιους από τους συμμετέχοντες
  • τα έξοδα εκτυπώσεων
  • τα έξοδα για το φαγητό των συμμετεχόντων και των εθελοντών

Μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο του commonsfest σε αυτή τη σελίδα.